Rejestracja
•
Szukaj
•
FAQ
•
Użytkownicy
•
Grupy
•
Galerie
•
Zaloguj
Jest już nowy plan
Forum Studenckie Nieoficjalne Forum Technologii Żywności lubelskiego Uniwersytetu Przyrodniczego Strona Główna
»
Sprawy ogólne...
Zobacz poprzedni temat
Zobacz następny temat
Jest już nowy plan
Autor
Wiadomość
usagisan
Inż
Dołączył: 07 Gru 2007
Posty: 116
Przeczytał: 0 tematów
Pomógł:
6 razy
Ostrzeżeń:
0/5
Skąd: Tokio
Jest już nowy plan
aż strach się bać
Post został pochwalony 0 razy
Sob 20:35, 06 Mar 2010
Noaxia
Student
Dołączył: 15 Kwi 2008
Posty: 26
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń:
0/5
wie ktos cos na temat podzialu na grupy?:)jest moze jakas lista na skromnej?
Post został pochwalony 0 razy
Sob 22:52, 06 Mar 2010
pyriela
Profesor
Dołączył: 22 Maj 2007
Posty: 788
Przeczytał: 0 tematów
Pomógł:
22 razy
Ostrzeżeń:
2/5
Skąd: Bielsk Podlaski/Lublin
lista ma byc we wtorek
Post został pochwalony 0 razy
Nie 9:40, 07 Mar 2010
agabitner
Student
Dołączył: 27 Sty 2009
Posty: 30
Przeczytał: 0 tematów
Pomógł:
3 razy
Ostrzeżeń:
0/5
Wiadomo już coś o tych grupach?
Post został pochwalony 0 razy
Wto 14:03, 09 Mar 2010
MK
Świeżak
Dołączył: 08 Lut 2008
Posty: 7
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń:
0/5
Czy jest już ustalony podział na grupy??
Post został pochwalony 0 razy
Śro 14:07, 10 Mar 2010
Wyświetl posty z ostatnich:
Wszystkie Posty
1 Dzień
7 Dni
2 Tygodnie
1 Miesiąc
3 Miesiące
6 Miesięcy
1 Rok
Najpierw Starsze
Najpierw Nowsze
Forum Studenckie Nieoficjalne Forum Technologii Żywności lubelskiego Uniwersytetu Przyrodniczego Strona Główna
»
Sprawy ogólne...
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona
1
z
1
Skocz do:
Wybierz forum
Sprawy ogólne
----------------
Sprawy ogólne...
Ściągi
Reqesty
Egzaminy
Hydepark
Impressski
Zdjęcia
Praktyki
Prace inż, mgr, wybory katedr itd
Rok 1
----------------
Chemia nieorganiczna
Chemia organiczna
Chemia fizyczna
Matematyka
Informatyka
Ekologia
Fizyka
Rok 2
----------------
Aparatura przemysłu spożywczego
Analiza i ocena jakości żywności
Ogólna technologia żywności
Inżynieria procesowa
Towaroznawstwo
Chemia żywności
Mikrobiologia
Ekonomika
Biochemia
Genetyka
Rok 3
----------------
Technologia zbóż\Kaszarstwo i młynarstwo
Technologia owoców i warzyw
Fizjologia
Toksykologia
Organizacja i zarządzanie
Technologia węglowodanów i tłuszczów
Technologia mięsa
Technologia mleka
Biotechnologia żywności
Technologia roślin przemysłowych i zielarskich
Podstawy żywienia człowieka
Dodatki do żywności
Rachunkowość
Wyniki, poprawki, ogłoszenia itd [dział na życzenie;]
Rok 4
----------------
Wdrażania systemu HACCP do praktyki przemysłowej
Przechowalnictwo i opakowania żywności
Projektowanie środków spożywczych
Analiza sensoryczna żywności
Projektowanie technologiczne
Gospodarka wodno-ściekowa
Systemy zapewniania jakości
Bezpieczeństwo i ergonomia
Żywność wygodna
Gastronomia
Mgr Rok 1
----------------
Profilaktyka żywieniowa
Enzymologia
Zafałszowania żywności
Europejska i światowa integracja gospodarcza
Technologie odpadów przemysłu spożywczego
Nutrigenomika
Metody izolacji związków biologicznie czynnych
Analiza sensoryczna
Informatyka stosowana
Technologie specjalizacyjne
Mgr Rok 2
----------------
Statystyka stosowana
Suplementy diety
Żywienie człowieka zdrowego i chorego
Produkcja żywności ekologicznej
Uwarunkowania geograficzne gospodarki żywnościowej
Polityka bezpieczeństwa żywnościowego
Żywność specjalnego przeznaczenia
Prawo żywnościowe
Systemy infor. dla przemysłu spożywczego
Seminaria
Technologie specjalizacyjne
Możesz
pisać nowe tematy
Możesz
odpowiadać w tematach
Nie możesz
zmieniać swoich postów
Nie możesz
usuwać swoich postów
Nie możesz
głosować w ankietach
fora.pl
- załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by
phpBB
© 2001, 2005 phpBB Group
Design by
Freestyle XL
/
Music Lyrics
.
Regulamin