Rejestracja
•
Szukaj
•
FAQ
•
Użytkownicy
•
Grupy
•
Galerie
•
Zaloguj
Forum Studenckie Nieoficjalne Forum Technologii Żywności lubelskiego Uniwersytetu Przyrodniczego Strona Główna
»
Sprawy ogólne...
Napisz odpowiedź
Użytkownik
Temat
Treść wiadomości
Emotikony
Więcej Ikon
Kolor:
Domyślny
Ciemnoczerwony
Czerwony
Pomarańćzowy
Brązowy
Żółty
Zielony
Oliwkowy
Błękitny
Niebieski
Ciemnoniebieski
Purpurowy
Fioletowy
Biały
Czarny
Rozmiar:
Minimalny
Mały
Normalny
Duży
Ogromny
Zamknij Tagi
Add image to post
Opcje
HTML:
TAK
BBCode
:
TAK
Uśmieszki:
TAK
Wyłącz HTML w tym poście
Wyłącz BBCode w tym poście
Wyłącz Uśmieszki w tym poście
Kod potwierdzający: *
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Skocz do:
Wybierz forum
Sprawy ogólne
----------------
Sprawy ogólne...
Ściągi
Reqesty
Egzaminy
Hydepark
Impressski
Zdjęcia
Praktyki
Prace inż, mgr, wybory katedr itd
Rok 1
----------------
Chemia nieorganiczna
Chemia organiczna
Chemia fizyczna
Matematyka
Informatyka
Ekologia
Fizyka
Rok 2
----------------
Aparatura przemysłu spożywczego
Analiza i ocena jakości żywności
Ogólna technologia żywności
Inżynieria procesowa
Towaroznawstwo
Chemia żywności
Mikrobiologia
Ekonomika
Biochemia
Genetyka
Rok 3
----------------
Technologia zbóż\Kaszarstwo i młynarstwo
Technologia owoców i warzyw
Fizjologia
Toksykologia
Organizacja i zarządzanie
Technologia węglowodanów i tłuszczów
Technologia mięsa
Technologia mleka
Biotechnologia żywności
Technologia roślin przemysłowych i zielarskich
Podstawy żywienia człowieka
Dodatki do żywności
Rachunkowość
Wyniki, poprawki, ogłoszenia itd [dział na życzenie;]
Rok 4
----------------
Wdrażania systemu HACCP do praktyki przemysłowej
Przechowalnictwo i opakowania żywności
Projektowanie środków spożywczych
Analiza sensoryczna żywności
Projektowanie technologiczne
Gospodarka wodno-ściekowa
Systemy zapewniania jakości
Bezpieczeństwo i ergonomia
Żywność wygodna
Gastronomia
Mgr Rok 1
----------------
Profilaktyka żywieniowa
Enzymologia
Zafałszowania żywności
Europejska i światowa integracja gospodarcza
Technologie odpadów przemysłu spożywczego
Nutrigenomika
Metody izolacji związków biologicznie czynnych
Analiza sensoryczna
Informatyka stosowana
Technologie specjalizacyjne
Mgr Rok 2
----------------
Statystyka stosowana
Suplementy diety
Żywienie człowieka zdrowego i chorego
Produkcja żywności ekologicznej
Uwarunkowania geograficzne gospodarki żywnościowej
Polityka bezpieczeństwa żywnościowego
Żywność specjalnego przeznaczenia
Prawo żywnościowe
Systemy infor. dla przemysłu spożywczego
Seminaria
Technologie specjalizacyjne
Przegląd tematu
Przegląd tematu
Autor
Wiadomość
roman
Wysłany: Pon 18:25, 12 Paź 2009
Temat postu:
hej wiecie może coś o podaniu na studia drugiego stopnia bo na stronie uczelni nic nie ma???
coralgol
Wysłany: Śro 18:33, 23 Wrz 2009
Temat postu:
na stronie pojawiły się plany zajęć
tylko, że jesteśmy podzieleni na 4 grupy i znowu nie wiadomo kto w której się znajdzie
a na skromnej nie było widac nowego podziału na grupy
roman
Wysłany: Śro 17:28, 23 Wrz 2009
Temat postu:
a wiecie może jak jest ze składaniem podań na studia magisterskie?
pyriela
Wysłany: Wto 21:34, 22 Wrz 2009
Temat postu:
na naszej uczelni wszystko jest możliwe
loca
Wysłany: Wto 15:56, 22 Wrz 2009
Temat postu:
Mi się raczej nie wydaje, żeby tak miło było jak będziemy próbowali zrealizować cały materiał w dużo krótszym czasie :-/ ale zobaczymy...
AgnieszkaP
Wysłany: Wto 15:27, 22 Wrz 2009
Temat postu:
Jeeeeeeeeeeeeeeeee też mi to odpowiada
))))))
celyna_220v
Wysłany: Śro 12:30, 16 Wrz 2009
Temat postu:
To miło
loca
Wysłany: Nie 17:44, 06 Wrz 2009
Temat postu: ORGANIZACJA SEMASTRU
Nie wiem czy zaglądaliście ostatnio na stronę uczelni, ale podana jest organizacja semestru dla nas, i tak chodzimy sobie do świąt, wracamy 4 stycznia, mamy tydzień zajęć i sesje od 11, poprawkowa zaczyna się 25 stycznia i kończy 31... także wynika z tego że właściwie zajęcia mamy do świąt bożego narodzenia
fora.pl
- załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by
phpBB
© 2001, 2005 phpBB Group
Design by
Freestyle XL
/
Music Lyrics
.
Regulamin