Rejestracja
•
Szukaj
•
FAQ
•
Użytkownicy
•
Grupy
•
Galerie
•
Zaloguj
Forum Studenckie Nieoficjalne Forum Technologii Żywności lubelskiego Uniwersytetu Przyrodniczego Strona Główna
»
Sprawy ogólne...
Napisz odpowiedź
Użytkownik
Temat
Treść wiadomości
Emotikony
Więcej Ikon
Kolor:
Domyślny
Ciemnoczerwony
Czerwony
Pomarańćzowy
Brązowy
Żółty
Zielony
Oliwkowy
Błękitny
Niebieski
Ciemnoniebieski
Purpurowy
Fioletowy
Biały
Czarny
Rozmiar:
Minimalny
Mały
Normalny
Duży
Ogromny
Zamknij Tagi
Add image to post
Opcje
HTML:
TAK
BBCode
:
TAK
Uśmieszki:
TAK
Wyłącz HTML w tym poście
Wyłącz BBCode w tym poście
Wyłącz Uśmieszki w tym poście
Kod potwierdzający: *
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Skocz do:
Wybierz forum
Sprawy ogólne
----------------
Sprawy ogólne...
Ściągi
Reqesty
Egzaminy
Hydepark
Impressski
Zdjęcia
Praktyki
Prace inż, mgr, wybory katedr itd
Rok 1
----------------
Chemia nieorganiczna
Chemia organiczna
Chemia fizyczna
Matematyka
Informatyka
Ekologia
Fizyka
Rok 2
----------------
Aparatura przemysłu spożywczego
Analiza i ocena jakości żywności
Ogólna technologia żywności
Inżynieria procesowa
Towaroznawstwo
Chemia żywności
Mikrobiologia
Ekonomika
Biochemia
Genetyka
Rok 3
----------------
Technologia zbóż\Kaszarstwo i młynarstwo
Technologia owoców i warzyw
Fizjologia
Toksykologia
Organizacja i zarządzanie
Technologia węglowodanów i tłuszczów
Technologia mięsa
Technologia mleka
Biotechnologia żywności
Technologia roślin przemysłowych i zielarskich
Podstawy żywienia człowieka
Dodatki do żywności
Rachunkowość
Wyniki, poprawki, ogłoszenia itd [dział na życzenie;]
Rok 4
----------------
Wdrażania systemu HACCP do praktyki przemysłowej
Przechowalnictwo i opakowania żywności
Projektowanie środków spożywczych
Analiza sensoryczna żywności
Projektowanie technologiczne
Gospodarka wodno-ściekowa
Systemy zapewniania jakości
Bezpieczeństwo i ergonomia
Żywność wygodna
Gastronomia
Mgr Rok 1
----------------
Profilaktyka żywieniowa
Enzymologia
Zafałszowania żywności
Europejska i światowa integracja gospodarcza
Technologie odpadów przemysłu spożywczego
Nutrigenomika
Metody izolacji związków biologicznie czynnych
Analiza sensoryczna
Informatyka stosowana
Technologie specjalizacyjne
Mgr Rok 2
----------------
Statystyka stosowana
Suplementy diety
Żywienie człowieka zdrowego i chorego
Produkcja żywności ekologicznej
Uwarunkowania geograficzne gospodarki żywnościowej
Polityka bezpieczeństwa żywnościowego
Żywność specjalnego przeznaczenia
Prawo żywnościowe
Systemy infor. dla przemysłu spożywczego
Seminaria
Technologie specjalizacyjne
Przegląd tematu
Przegląd tematu
Autor
Wiadomość
loca
Wysłany: Nie 18:12, 07 Gru 2008
Temat postu:
dla tych młodszych można jakieś kredki, malowanki czy flamastry...
a dla starszych jakieś właśnie pomadki, cienie, czy coś w tym stylu... nikt nie mówi że to mają być jakiś tusz z avonu, czy szminka za 50zl, ale pomadka za 4 myślę że też ich ucieszy a to w sumie wcale nie jest tak dużo sary....
pyriela
Wysłany: Sob 18:23, 06 Gru 2008
Temat postu:
może to dla starszych dzieci
ewelinaaa
Wysłany: Sob 15:50, 06 Gru 2008
Temat postu:
dla dzieciaków cienie,tusze,pudry??? no nieźle....
loca
Wysłany: Czw 15:49, 04 Gru 2008
Temat postu: Mikołajki
W dniach 8-10. 12 na naszej uczelni prowadzona będzie akcja mikołajkowa dla dzieciaków z domu dziecka. Wszyscy mają przynieść coś do pudełka. Najbardziej oczekiwane prezenty to przybory szkolne (jakieś długopisy kolorowe, notatniki) i chemia kosmetyczna (cienie, tusze, pudry, itd) zabawki też mogą być
pudełko na te wszystkie rzeczy będzie stało przy wejściu na Skromnej. Podziękowania w imieniu samorządu i dzieciaków
P.S. Przekazujcie wszystkim, żeby nasz wydział był najlepszy ze wszystkich
fora.pl
- załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by
phpBB
© 2001, 2005 phpBB Group
Design by
Freestyle XL
/
Music Lyrics
.
Regulamin