Rejestracja
•
Szukaj
•
FAQ
•
Użytkownicy
•
Grupy
•
Galerie
•
Zaloguj
Forum Studenckie Nieoficjalne Forum Technologii Żywności lubelskiego Uniwersytetu Przyrodniczego Strona Główna
»
Sprawy ogólne...
Napisz odpowiedź
Użytkownik
Temat
Treść wiadomości
Emotikony
Więcej Ikon
Kolor:
Domyślny
Ciemnoczerwony
Czerwony
Pomarańćzowy
Brązowy
Żółty
Zielony
Oliwkowy
Błękitny
Niebieski
Ciemnoniebieski
Purpurowy
Fioletowy
Biały
Czarny
Rozmiar:
Minimalny
Mały
Normalny
Duży
Ogromny
Zamknij Tagi
Add image to post
Opcje
HTML:
TAK
BBCode
:
TAK
Uśmieszki:
TAK
Wyłącz HTML w tym poście
Wyłącz BBCode w tym poście
Wyłącz Uśmieszki w tym poście
Kod potwierdzający: *
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Skocz do:
Wybierz forum
Sprawy ogólne
----------------
Sprawy ogólne...
Ściągi
Reqesty
Egzaminy
Hydepark
Impressski
Zdjęcia
Praktyki
Prace inż, mgr, wybory katedr itd
Rok 1
----------------
Chemia nieorganiczna
Chemia organiczna
Chemia fizyczna
Matematyka
Informatyka
Ekologia
Fizyka
Rok 2
----------------
Aparatura przemysłu spożywczego
Analiza i ocena jakości żywności
Ogólna technologia żywności
Inżynieria procesowa
Towaroznawstwo
Chemia żywności
Mikrobiologia
Ekonomika
Biochemia
Genetyka
Rok 3
----------------
Technologia zbóż\Kaszarstwo i młynarstwo
Technologia owoców i warzyw
Fizjologia
Toksykologia
Organizacja i zarządzanie
Technologia węglowodanów i tłuszczów
Technologia mięsa
Technologia mleka
Biotechnologia żywności
Technologia roślin przemysłowych i zielarskich
Podstawy żywienia człowieka
Dodatki do żywności
Rachunkowość
Wyniki, poprawki, ogłoszenia itd [dział na życzenie;]
Rok 4
----------------
Wdrażania systemu HACCP do praktyki przemysłowej
Przechowalnictwo i opakowania żywności
Projektowanie środków spożywczych
Analiza sensoryczna żywności
Projektowanie technologiczne
Gospodarka wodno-ściekowa
Systemy zapewniania jakości
Bezpieczeństwo i ergonomia
Żywność wygodna
Gastronomia
Mgr Rok 1
----------------
Profilaktyka żywieniowa
Enzymologia
Zafałszowania żywności
Europejska i światowa integracja gospodarcza
Technologie odpadów przemysłu spożywczego
Nutrigenomika
Metody izolacji związków biologicznie czynnych
Analiza sensoryczna
Informatyka stosowana
Technologie specjalizacyjne
Mgr Rok 2
----------------
Statystyka stosowana
Suplementy diety
Żywienie człowieka zdrowego i chorego
Produkcja żywności ekologicznej
Uwarunkowania geograficzne gospodarki żywnościowej
Polityka bezpieczeństwa żywnościowego
Żywność specjalnego przeznaczenia
Prawo żywnościowe
Systemy infor. dla przemysłu spożywczego
Seminaria
Technologie specjalizacyjne
Przegląd tematu
Przegląd tematu
Autor
Wiadomość
madzia--87
Wysłany: Nie 20:58, 12 Gru 2010
Temat postu:
takie rzeczy to nie na ogólnym !
kamasa
Wysłany: Nie 18:05, 12 Gru 2010
Temat postu:
w tym roku wystarczyl. a na wykladach mielismy wszystko z tej ksiazki oprócz chromatografii.notatki duzo osob ma pourywanych w polowie zdania bo tak szybko chcieli przerobic material:/a z chromatografii mam prezentacje ktora nam wyslala prowadzaca wiec moge Ci przeslac na maila, moze sie przyda.
beata1234
Wysłany: Nie 16:15, 12 Gru 2010
Temat postu:
Może do zaliczenia ćwiczeń to przewodnik wystarczy, ale jeśli chodzi o egzamin to niestety nie ma tak dobrze:( najlepiej mieć jakieś notatki z wykładów
kamasa
Wysłany: Sob 22:27, 11 Gru 2010
Temat postu:
najlepiej sie uczyc z przewodnika do cwiczen Wiercinskiego.jest w ksero na skromnej, wystarczy ta czesc teoretyczna:)
marika
Wysłany: Sob 20:34, 11 Gru 2010
Temat postu:
czy miał by ktoś jakieś dobre notatki które wystarczą do zdania i ogólnie przetrwania analizy i oceny jakości żywności?
aneczka1
Wysłany: Śro 13:35, 21 Lip 2010
Temat postu:
sprzedam kompletne materiały na 2 rok( notatki z wykładów, pytania z egzaminu z ubiegłych lat,ksero skryptów i wiele innych niezbędnych rzeczy aby przetrwać 2 rok)
Sandruszkin
Wysłany: Nie 20:24, 18 Paź 2009
Temat postu:
wszystkie notatki na II rok i ksero z inżynierii też się znajdzie:)
Aldi189
Wysłany: Sob 18:24, 17 Paź 2009
Temat postu:
poszukuje ksiazki do inzynierii procesowej P.Lewicki czy ma ktos moze do sprzedania?
lajna21
Wysłany: Pon 9:09, 24 Sie 2009
Temat postu:
heja ja tez posiadam materialy na 2 rok caly komplet ..zapraszam na privsa
pyriela
Wysłany: Wto 21:55, 09 Cze 2009
Temat postu:
ja posiadam. zapraszam na priv
barberles
Wysłany: Wto 18:00, 09 Cze 2009
Temat postu:
Czy ktoś posiada jakies podręczniki i materiały na II rok technologii żywności i żywienia człowieka?
pyriela
Wysłany: Czw 13:25, 18 Wrz 2008
Temat postu:
w związku z wieloma emailami na prv z prośbą o podanie listy podręczników na 2 rok piszę tutaj aby bój po książkę był sprawiedliwy
II rok III semestr
1.biochemia – przewodnik, ,,Biochemia. Krótkie wykłady’’ Hamps, Hooper, ,,Biochemia’’ Stryer
2.mikrobiologia – ,,Ćwiczenia z mikrobiologii ogólnej i mikrobiologii żywności’’ Kisielewska, Lordowska – Wiater (przewodnik)
- ogólna
,, Życie bakterii’’ Kunicki, ,,Przegląd mikrobiologii lekarskiej’’ Melnick, ,, Mikrobiologia ogólna’’ Hans, ,,Mikrobiologia krótkie wykłady’’ Nicklin
3.towaroznawstwo i ekonomia wykłady
4.nżynieria procesowa – ,,Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego’’ Lewicki, wykłady
5.Analiza i ocena jakości żywności -,,Instrumentalna analiza chemiczna składników żywności’’ Wierciński (przewodnik), wykłady
II rok IV semestr
1. mikrobiologia – ,,Ćwiczenia z mikrobiologii ogólnej i mikrobiologii żywności’’ Kisielewska, Lordowska – Wiater (przewodnik)
- żywności
,,Mikrobiologia i higiena w przemyśle spożywczym ,, Żakowska, ,,Mikrobiologia techniczna, higieniczna’’ Gajos, ,,Zarys mikrobiologii mleczarskiej’’ Molska
2. Aparatura przemysłu spożywczego - ,,Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego’’ Lewicki, ,,Maszyny i aparatura technologiczna przemysłu spożywczego’’ Pyć – podstawowe
3. Ogólna technologia żywności – skrypt ćwiczeniowcy podadzą zaktualizowany albo jest na forum obowiązuje na ćwiczeniach
http://rapidshare.de/files/38611503/2008.02.16_-_Cwiczenia_z_OTZ.pdf.html
albo
http://www.sendspace.com/file/bk4lms
wykłady na egzamin
4. chemia żywności - ,,Przewodnik do ćwiczeń z chemii żywności’’ Baraniak, wykłady
5. genetyka - wykłady
tyle pamiętam:)
powodzenia
wiśnia
Wysłany: Wto 9:41, 16 Wrz 2008
Temat postu:
a moglabys mi napisac na prv wykaz podrecznikow ... zebym wiedizalm z ktorego podr bedziemy korzystac na 2 roku ze wszystkich przedmiotow ... bvylabym wdzieczna
ewelina18_88
Wysłany: Pon 15:58, 15 Wrz 2008
Temat postu:
witam.ja byl;abym zainteresowana wszelkim materialammi na 2 rok....prosze o kontakt
pyriela
Wysłany: Czw 11:31, 11 Wrz 2008
Temat postu: materiały na 2 rok
studencie 2 roku technologi żywności i żywienia mam dla ciebie cały zasób wiedzy potrzebny na 2 roku!! Referatu z aps, wszystkie wykłady, materiały i inne potrzebne rzeczy aby przerwać nadchodzący rok akademicki
Nie trać cennego czasu, po co masz chodzić na wykłady;) PISZ na prv
fora.pl
- załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by
phpBB
© 2001, 2005 phpBB Group
Design by
Freestyle XL
/
Music Lyrics
.
Regulamin