Rejestracja
•
Szukaj
•
FAQ
•
Użytkownicy
•
Grupy
•
Galerie
•
Zaloguj
Forum Studenckie Nieoficjalne Forum Technologii Żywności lubelskiego Uniwersytetu Przyrodniczego Strona Główna
»
Sprawy ogólne...
Napisz odpowiedź
Użytkownik
Temat
Treść wiadomości
Emotikony
Więcej Ikon
Kolor:
Domyślny
Ciemnoczerwony
Czerwony
Pomarańćzowy
Brązowy
Żółty
Zielony
Oliwkowy
Błękitny
Niebieski
Ciemnoniebieski
Purpurowy
Fioletowy
Biały
Czarny
Rozmiar:
Minimalny
Mały
Normalny
Duży
Ogromny
Zamknij Tagi
Add image to post
Opcje
HTML:
TAK
BBCode
:
TAK
Uśmieszki:
TAK
Wyłącz HTML w tym poście
Wyłącz BBCode w tym poście
Wyłącz Uśmieszki w tym poście
Kod potwierdzający: *
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Skocz do:
Wybierz forum
Sprawy ogólne
----------------
Sprawy ogólne...
Ściągi
Reqesty
Egzaminy
Hydepark
Impressski
Zdjęcia
Praktyki
Prace inż, mgr, wybory katedr itd
Rok 1
----------------
Chemia nieorganiczna
Chemia organiczna
Chemia fizyczna
Matematyka
Informatyka
Ekologia
Fizyka
Rok 2
----------------
Aparatura przemysłu spożywczego
Analiza i ocena jakości żywności
Ogólna technologia żywności
Inżynieria procesowa
Towaroznawstwo
Chemia żywności
Mikrobiologia
Ekonomika
Biochemia
Genetyka
Rok 3
----------------
Technologia zbóż\Kaszarstwo i młynarstwo
Technologia owoców i warzyw
Fizjologia
Toksykologia
Organizacja i zarządzanie
Technologia węglowodanów i tłuszczów
Technologia mięsa
Technologia mleka
Biotechnologia żywności
Technologia roślin przemysłowych i zielarskich
Podstawy żywienia człowieka
Dodatki do żywności
Rachunkowość
Wyniki, poprawki, ogłoszenia itd [dział na życzenie;]
Rok 4
----------------
Wdrażania systemu HACCP do praktyki przemysłowej
Przechowalnictwo i opakowania żywności
Projektowanie środków spożywczych
Analiza sensoryczna żywności
Projektowanie technologiczne
Gospodarka wodno-ściekowa
Systemy zapewniania jakości
Bezpieczeństwo i ergonomia
Żywność wygodna
Gastronomia
Mgr Rok 1
----------------
Profilaktyka żywieniowa
Enzymologia
Zafałszowania żywności
Europejska i światowa integracja gospodarcza
Technologie odpadów przemysłu spożywczego
Nutrigenomika
Metody izolacji związków biologicznie czynnych
Analiza sensoryczna
Informatyka stosowana
Technologie specjalizacyjne
Mgr Rok 2
----------------
Statystyka stosowana
Suplementy diety
Żywienie człowieka zdrowego i chorego
Produkcja żywności ekologicznej
Uwarunkowania geograficzne gospodarki żywnościowej
Polityka bezpieczeństwa żywnościowego
Żywność specjalnego przeznaczenia
Prawo żywnościowe
Systemy infor. dla przemysłu spożywczego
Seminaria
Technologie specjalizacyjne
Przegląd tematu
Przegląd tematu
Autor
Wiadomość
pyriela
Wysłany: Wto 0:16, 16 Mar 2010
Temat postu:
zaktualizowany plan:
http://www.foodscience.ar.lublin.pl/page/rozklady_zajec/technologia_zywnosci/stacjonarne/II_stopien/I.pdf
madzia--87
Wysłany: Pon 22:49, 15 Mar 2010
Temat postu:
jutro lista ma się pojawić ponoć, ale jakoś w to wątpię
Viking
Wysłany: Pon 21:11, 15 Mar 2010
Temat postu: Seminaria???
...prowadzący nie otrzymali jeszcze list studentów ....
Pozdrawiam
madzia--87
Wysłany: Pon 17:59, 15 Mar 2010
Temat postu:
ponoć tak ale pewnie prowadzący nie przyjdą ;]
Noemi
Wysłany: Pon 16:58, 15 Mar 2010
Temat postu:
Czy jutro są normlanie seminaria ?
invincible
Wysłany: Nie 20:48, 14 Mar 2010
Temat postu:
a z podziału na grupy wynika, że 3a to jednak przetwórstwo;)
loca
Wysłany: Nie 20:29, 14 Mar 2010
Temat postu:
3a to jest dietetyka - czytaj uważnie... dopiero od 3b zaczyna się przetwórstwo!
Samarii
Wysłany: Sob 13:57, 13 Mar 2010
Temat postu:
wiec 3a, która jest na przetwórstwie żywności ma iść wg planu na zajęcia dietetyki, tak?!
loca
Wysłany: Sob 12:11, 13 Mar 2010
Temat postu:
I oczywiście nic nie wiadomo... może w przyszłym tygodniu, coś będzie więcej, ale na razie idziemy na ćwiczenia wg grup alfabetycznych, jakie są wywieszone przed dziekanatem
loca
Wysłany: Czw 18:14, 11 Mar 2010
Temat postu:
Dziękuję wszystkim, udało się zebrać deklarację od każdego, w czasie zaledwie 4 dni... jestem w szoku
a jak już będę wiedziała jak to ma dalej wszystko wyglądać oczywiście dam znać
loca
Wysłany: Wto 23:38, 09 Mar 2010
Temat postu:
Oczywiście zgadzam się, że zajęcia się rozpoczną i powinien być dokonany już podział, ale nie wierzę, że się to uda... niecały tydzień przed rozpoczęciem zajęć to niestety jest troszeczkę "przykrótko" aby to zrobić. To akurat jest z tego wszystkiego pewne...
Więcej będę wiedziała jutro po konsultacji z dziekanatem...
Pozdrawiam
Viking
Wysłany: Wto 18:32, 09 Mar 2010
Temat postu: Specjalizacje???
...okazuje się, że Starościna nie wszystko wie najlepiej...
...dr Kasprzak prowadzi tylko "Piekarnictwo" , za całość specjalizacji odpowiada Rzedzicki...
...do tego informacje z dziekanatu najwyraźniej nie sa prawdziwe...
..od poniedziałku rusza semestr...zaczynają się zajęcia...musi być podział na grupy...oczywiście grupy specjalizacyjne!!!
Pozdrawiam!!!
agabitner
Wysłany: Wto 17:03, 09 Mar 2010
Temat postu:
CZYLI JESZCZE W PIERWSZYM TYGODNIU NIE MAMY SEMINARIÓW ITP. ?
loca
Wysłany: Wto 16:44, 09 Mar 2010
Temat postu:
Zarówno w dietetyce, jaki i w przetwórstwie pozostało około 40 osób, które się jeszcze do mnie nie odezwały (mniej więcej po 20 na każdą specjalność), przekazujcie informacje dalej... inaczej będziemy się z tym bujać do kwietnia...
dziękuję i pozdrawiam
loca
Wysłany: Wto 16:31, 09 Mar 2010
Temat postu:
Informacje Starościny są informacjami z dziekanatu... Czyli informacjami z rozporządzeń P. Dziekan... ja jestem tylko pośrednikiem!!!
Mam zebrać deklaracje studentów, aby w późniejszym czasie P. Dziekan mogła utworzyć poszczególne specjalizacje... Czyli nie mogę na pewno powiedzieć, które będą stworzone, a które nie...
A odnośnie specjalizacji: "Przetwórstwa zbóż i termoplastycznej obróbki żywności" jako osoba odpowiedzialna za wszystko, podana jest właśnie P. Kasprzak
fora.pl
- załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by
phpBB
© 2001, 2005 phpBB Group
Design by
Freestyle XL
/
Music Lyrics
.
Regulamin